fbpx

во чекор со вашиот нов животен стил!

како можеме да ви помогнеме?

Контакт Информации

Каде можете да не најдете?

Се наоѓаме во населбата Карпош 1, веднаш спроти Центарот за Странски Јазици или позади училиштето Орце Николов.

  • Хелтико ДОО – Скопје
  • Адресаул. Миладин Поповиќ 1/1 – Скопје
  • Телефон: +389 070 444 450